Архів розділу Новини

Якщо ви вирішили зайнятися ремонтом свого будинку, то незабаром вам потрібно вирішити безліч питань. Однією з головних умов гарного ремонту в наших кліматичних умовах є утеплення вікон.
Якість проектування фундаменту для майбутнього будинку, а також вибір правильного його типу дозволить забезпечити будівлі надійність і довговічність. Вибір правильного типу фундаменту обумовлений великою кількістю досить важливих для вирішення питань.
Займаючись укладанням підлоги, ми стикаємося з безліччю складнощів, більшості з яких можна уникнути, якщо в якості підлогового покриття використовувати наливні підлоги.
На зміну лінолеуму приходить такий, відносно новий матеріал, як мармолеум. Що ми знаємо про нього? Виготовляється мармолеум зі смоли, джуту і коркового дерева. Смола виробляється з мастил рослинного походження.
У зв'язку з частковим виходом на докризовий рівень економіки, підприємства, що займаються постачанням ремонтних та оздоблювальних матеріалів готові знизити вартість продукції на 20-30%. Таким способом вони намагаються залучити покупців, число яких різко зменшується. Це пов'язано також зі зменшенням кількості ремонтів, яка вже на вересень знизилася на 30-50 відсотків.
Коли в квартирі лише одна кімната, то доводиться задуматися, як облаштувати місце для ігор дитини, щоб їй було комфортно. Дуже часто буває так, що сім'ям з дитиною доводиться жити в однокімнатній квартирі. Як же облаштувати куточок для малюка?
Одвічне українське питання - якість доріг - знову і знову нагадує про своє існування. То тут, то там виникають різні прецеденти навколо ям і вибоїн українських доріг. Чергова звістка прийшла з Твері. В цьому місті парламент на своєму черговому засіданні розглянув низку питань, в числі яких було і збільшення штрафів за ремонт доріг, виконаний з неналежним рівнем якості, а також різні інші недогляди в сфері комунального господарства міста.

Новини будівництва та ремонту

Розхожа фраза про те, що технології не стоять на місці, знаходить все нові й нові відображення в світі ремонту. Сьогодні ми готові розповісти Вам про новинки, які, по-перше, заслуговують своєї уваги як абсолютно незвичайні дизайнерські і технологічні рішення, а по-друге, як нагадування про те, що фантазія у розумному обсязі і зовсім трохи вільного часу - це те, що в першу чергу необхідно домашньому майстру.